Weitere vorgeschlagene Titel

Warenkorb

Sie werden jetzt wie ein VIP behandelt!

Durch den Abschluss einer Kobo VIP-Mitgliedschaft erhalten Sie 10 % Rabatt und doppelte Kobo Super Points auf ausgewählte Elemente.

Artikel nicht erhältlich
Bitte überprüfen Sie Ihren Warenkorb. Sie können nicht verfügbare Artikel jetzt entfernen. Andernfalls werden diese beim Bezahlen automatisch entfernt.
ElementeElement
Ihre persönlichen Empfehlungen
Ihre persönlichen Empfehlungen
Ihre persönlichen Empfehlungen
Bewertungen und Buchrezensionen (34 630 Sterne-Bewertungen
34 Bewertungen
)

Gesamtbewertung

4,5 aus 5
630
5 Sterne 4 Sterne 3 Sterne 2 Sterne 1 Stern
398 185 32 4 11

Teilen Sie Ihre Gedanken

Sie haben bereits eine Rezension für dieses Element geteilt. Vielen Dank!

Wir prüfen im Moment Ihren Beitrag. Vielen Dank!

Vervollständigen Sie Ihre Rezension

Alle Buchrezensionen

 • 13 Person fand diese Rezension hilfreich

  13 Personen fanden diese Rezension hilfreich

  13 von 17 Personen fand(en) diese Rezension hilfreich

  Danke für Ihr Feedback!

  Wiegelied

  Soms zijn er boeken waarin veel samenkomt; dit boek is er zo een. Waarschijnlijk moet je de eerdere boeken uit de serie eerst lezen om dit ook te ervaren. Spannend, prachtig en een boek dat het slechte als het goede in mensen laat zien. Geen enkele twijfel over het aantal sterren.
 • 7 Person fand diese Rezension hilfreich

  7 Personen fanden diese Rezension hilfreich

  7 von 9 Personen fand(en) diese Rezension hilfreich

  Danke für Ihr Feedback!

  Wiegelied

  In Småland wordt een het lijk ontdekt, dat is blootgelegd door een wroetend wild zwijn. Het slachtoffer is een jongen waarvan de keel is doorgesneden en bij het graf wordt een mes aangetroffen met inscriptie, wat later een Roemeense tekst blijkt te zijn. Hoe dit mes in Zweden terecht is gekomen en hoe het in relatie staat tot de moord is de grote vraag. Commissaris Mette Olsäter en haar team worden op deze moordzaak gezet. Mette heeft Olivia Rönning, zes maanden eerder als laatste aan haar team toegevoegd en ook Tom Stilton kennen we nog van een voorgaand boek. Tom heeft nu niet de leiding van het onderzoek . In de nieuwe samenwerking bestaat respect voor elkaar en het onderlinge vertrouwen is blindelings. Mette heeft een zeer sterk professioneel team samengesteld , maar ondanks alle ervaringen en deskundigheid loopt het onderzoek regelmatig vast. De auteurs Börjlind laten het verhaal niet alleen in Zweden afspelen, maar ook in Boekarest. Daar stuiten ze op een internationale criminele bende en komen ze in levensbedreigende situaties terecht. Het vluchtelingenprobleem is op een krachtige maar ook keiharde manier aangepakt en zo in een verhaal verwerkt dat het realistisch en tegelijkertijd gruwelijk is verwoord. De schrijfstijl is in “Wiegelied” weer zoals we gewend zijn van de beeldende, toegankelijke en makkelijk te volgen schrijfstijl. Met kracht word je meegesleurd en je verliest jezelf in het verhaal. Door het internationale uitstapje naar Boekarest krijgt het verhaal een wending out-of-the-box en dat is mij persoonlijk heel goed bevallen. Ik hoop dat het niet eenmalig is geweest. “Wiegelied“ is het vierde deel van de Rönning & Stilton thrillerreeks, waarin de vaste personages jammer genoeg niet zijn gegroeid zoals in de voorafgaande delen en lijken ze stil te staan waardoor ze soms wat soft overkomen. Cilla & Rolf Börjlind hebben met “Wiegelied” een probleem aangepakt, dit sterkt verwerkt en het overgoten met snelheid, spanning, actie en gedetailleerde scenes waardoor het weer een typische Scandinavische thriller is geworden waar ik veel leesplezier aan heb beleefd.
 • 2 Person fand diese Rezension hilfreich

  2 Personen fanden diese Rezension hilfreich

  2 von 2 Personen fand(en) diese Rezension hilfreich

  Danke für Ihr Feedback!

  Weer een geweldig boek van Borjlind!

  Vier boeken gelezen nu van deze schrijvers, alle vier geweldig!
 • 1 Person fand diese Rezension hilfreich

  1 Personen fanden diese Rezension hilfreich

  1 von 1 Personen fand(en) diese Rezension hilfreich

  Danke für Ihr Feedback!

  WIEGLIED

  Een boek als je die begint te lezen je ineens verbonden vindt met het verhaal. Zeer goed geschreven en personage komen geweldige over .Ik heb de boek in enkele dagen uitgelezen en kan alleen zeggen. Zeker lezen.
 • 1 Person fand diese Rezension hilfreich

  1 Personen fanden diese Rezension hilfreich

  1 von 1 Personen fand(en) diese Rezension hilfreich

  Danke für Ihr Feedback!

  ~Geweldig

  Wederom een geweldige triller. Ik kijk uit naar het volgende deel.
630

Diesen Titel können Sie auf den folgenden Kobo Apps und Geräten lesen:

 • DESKTOP
 • eREADER
 • TABLETS
 • IOS
 • ANDROID
 • BLACKBERRY
 • WINDOWS