Spring naar

Kobo Plus boeken kopen op kobo.com

Als je een Kobo Plus abonnement hebt en je wilt een Kobo Plus boek kopen, volg dan de stappen die je ook zou nemen om een boek te kopen op kobo.com.

1. Ga naar kobo.com
    2. Meld je aan bij je account, afhankelijk van wat je ziet:
      • Klik op Aanmelden.
      • Klik op het pictogram Menu . Klik op Aanmelden.
    3. Geef je gebruikersnaam en wachtwoord op.
    4. Klik op Doorgaan.
    5. Zoeken naar het Kobo Plus boek dat je wilt aanschaffen.
    6. Afhankelijk van hoeveel Kobo Plus boeken je wilt kopen:
      • Klik op Nu kopen als je één Kobo Plus boek koopt.
      • Klik op Toevoegen aan winkelwagen voor elk Kobo Plus boek dat je koopt, als het er meer zijn dan één.
    7. Klik op het pictogram Winkelwagen en selecteer Afrekenen.
    8. Volg de prompts om af te rekenen.

Kobo Plus boeken aanschaffen op je Kobo eReader

Als je een Kobo Plus abonnement hebt en je wilt een Kobo Plus boek kopen om te houden, volg dan dezelfde stappen als je ook zou doen als je een boek op je Kobo eReader aanschaft.

1. Vanaf de pagina met artikelgegevens van een Kobo Plus boek dat je wilt kopen, tik je op het pictogram Meer.
    2. Tik op de knop Kopen. Opmerking: Als de Kobo Plus in aanmerking komt voor Kobo Super Points inwisseling, dan kun je tikken op de knop Verzilveren om de punten te verzilveren.
    3. Tik wanneer je een cadeaukaart of kortingscode wilt gebruiken op Cadeaukaart toevoegen of op Kortingscode toevoegen en voer alle benodigde informatie in. Opmerking: Kortingscodes kunnen alleen worden toegepast op in aanmerking komende boeken of tijdschriften omdat niet alle uitgevers deelnemen aan aanbiedingen.
    4. Tik op Bevestigen.
    5. Tik op Verder winkelen om meer boeken te kopen, of ga terug naar het Startscherm.

Kobo Plus boeken kopen in je Kobo eBooks-app voor Android

Als je een Kobo Plus abonnement hebt en je wilt een Kobo Plus boek kopen om te houden, dan kun je dat direct doen vanaf de pagina met artikelgegevens van het boek in je Kobo eBooks-app voor Android.

1. Tik op het pictogram Kobo eBooks-app.
    2. In de sectie Alle artikelen van je bibliotheek, tik je op Boeken.
    3. Vind het Kobo Plus boek dat je wilt kopen en tik op het pictogram Opties rechts ervan.
    4. Tik op Artikelgegevens.
      Je wordt doorgestuurd naar de Kobo Plus pagina met artikelgegevens van het boek.
    5. Tik op het pictogram Opties rechtsboven op je scherm.
    6. Tik op de knop Kopen.
    7. Volg de prompts om af te rekenen.

Kobo Plus boeken kopen met je Kobo eBooks-app voor Windows

Als je een Kobo Plus abonnement hebt en je wilt een Kobo Plus boek kopen om te houden, dan kun je dat direct doen vanaf de pagina met artikelgegevens van een boek in je Kobo eBooks-app voor Windows.

1. Tik op het pictogram Kobo eBooks-app.
    2. Tik op Ga naar bibliotheek.
    3. Tik op Alle artikelen.
    4. Zoek Kobo Plus boek dat je wilt kopen. Daarna:
      • Als je een smartphone of tablet gebruikt, houd het Kobo Plus boek dat je wilt kopen dan lang ingedrukt, en tik op het pictogram Opties .
      • Als je een desktop computer gebruikt, klik dan met de rechtermuisknop op het Kobo Plus boek dat je wilt kopen, en klik daarna op het pictogram Opties .
    5. Tik op Artikelgegevens.
    6. Vanaf de Kobo Plus pagina Artikelgegevens, tik je op het pictogram Opties .
    7. Tik op de knop Kopen.
    8. Volg de prompts om af te rekenen.

Kobo Plus boeken kopen in je Kobo Desktop

Als je een Kobo Plus abonnement hebt en je wilt een Kobo Plus boek kopen, volg dan de stappen die je ook neemt als je een boek in de Kobo Desktop app aanschaft.

1. Openen Kobo Desktop.
    2. Om te bladeren door de Kobo Shop op zoek naar het Kobo+ boek dat je wilt lezen, klik je op Shop bovenaan het scherm. Als je het Kobo Plus boek dat je wilt aanschaffen gevonden hebt, klik dan op de boekomslag en volg de instructies op het scherm om het boek te kopen. Opmerking: Je hebt een geldige creditcard nodig om hem te kunnen aanschaffen.
    Als je de aankoop hebt voltooid, synchroniseer je je eReader om het nieuwe boek aan je eReader toe te voegen. Je zojuist aangeschafte boek zal dan ook verschijnen in Kobo Desktop als je klikt op Bibliotheek bovenaan het scherm. Als je je nieuwe aankoop niet ziet, klik dan op het pictogram Synchroniseren bovenaan het scherm.