Spring naar

De Kobo SleepCover is een beschermhoes in de vorm van een boekomslag. Wanneer je de hoes opent en sluit, zorgt de automatische slaap- en wekfunctie ervoor dat je Kobo eReader wordt in- en uitgeschakeld.

Standaard hoeven de instellingen van je eReader niet te worden aangepast en zal een SleepCover automatisch goed functioneren. De functie SleepCover kan worden uitgeschakeld.
    1. Ga naar je Startscherm.
    2. Tik op het menupictogram aan de bovenkant van het scherm.
    3. Tik op Instellingen.
    4. Tik op Energiebesparing en privacy.Tik op Slaapstand en energie.
    5. Tik onder SleepCover op het selectievakje om deze aan of uit te vinken. Als het vakje is aangevinkt, schakelt de SleepCover je eReader in en weer uit.

De Kobo SleepCover is een beschermhoes in de vorm van een boekomslag. Wanneer je de hoes opent en sluit, zorgt de automatische slaap- en waakfunctie ervoor dat je Kobo-tablet wordt in- en uitgeschakeld.

Om ervoor te zorgen dat je SleepCover goed functioneert, moet deze via Instellingen worden ingeschakeld.
    1. Zet je vinger aan de bovenkant van het scherm en veeg ongeveer tot de helft van het scherm naar beneden. Zet je vinger bovenaan in de rechterhoek van het scherm en veeg naar beneden.
      De meldingstint zal verschijnen.De snelkoppeling Instellingen wordt weergegeven.
    2. Tik op het pictogram Instellingen .
    3. Tik onder Apparaat op Scherm.
    4. Tik op SleepCover inschakelen om het vakje in of uit te schakelen. Als het vakje rechts is aangevinkt, schakelt de SleepCover de tablet in en weer uit.