More titles to consider

Shopping Cart

You're getting the VIP treatment!

With the purchase of Kobo VIP Membership, you're getting 10% off and 2x Kobo Super Points on eligible items.

Item(s) unavailable for purchase
Please review your cart. You can remove the unavailable item(s) now or we'll automatically remove it at Checkout.
itemsitem
See your RECOMMENDATIONS

Synopsis

1945. Claire Randall is gelukkig getrouwd. De oorlog heeft haar van haar man Frank gescheiden, maar nu viert het echtpaar hun hereniging met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Daar stapt Claire tijdens een wandeling in een stenencirkel en ze wordt wakker in het Schotland van 1743.Tijdens haar verblijf in het verleden ontmoet ze de onweerstaanbare jonge Schot Jamie Fraser, die haar laat kennismaken met ongekende passie en allesomvattende liefde. Al snel blijkt echter dat Claire heen en weer kan reizen in de tijd, en wordt ze verscheurd tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens.Zo begint de Reiziger--serie, een epische reeks vol passie en avontuur, angst en verraad en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. Met het bloed van mijn hart, het achtste deel, speelt zich af in Schotland in 1778. Jamie Fraser staat op uit de dood, om tot zijn afschuw te ontdekken dat Claire met iemand anders is getrouwd.

Ratings and Reviews

Overall rating

4.5 out of 5
(22)
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Stars
14 5 2 1 0

Share your thoughts

You've already shared your review for this item. Thanks!

We are currently reviewing your submission. Thanks!

Complete your review

All Reviews

 • 1 person found this review helpful

  1 people found this review helpful

  1 of 1 people found this review helpful

  Was this helpful to you?

  Thanks for your feedback!

  Report as inappropriate

  Reiziger serie: mooie verhaallijn

  Deze schrijfster schrijft boeiend en weet je boek voor boek geboeid te houden. Ook de historische gegevens maakt het leuk om te lezen; heb het gevoel dat ik heel wat heb bijgeleerd over de historie van Schotland en de begindagen van de VS, en een inkijk in hoe mensen in de tijd 200 jaar geleden leefden. Maar dat is allemaal bijzaak bij het verhaal van hoe het Claire en Jamie door de jaren heen vergaat. Heb genoten van boek 1 t/m 8 (grappig dat dat laatste boek in 2 dele is utgegeven). En wat betreft het einde an het 2e deel van boek 8: een deel 9 lijkt meer dan mogelijk. Ik zou het in ieder geval direct kopen! En bij gebrek daaraan ben ik maar gewoon begonnen aan het 1e deel van de spin-off trilogie over Sir John.

 • 1 person found this review helpful

  1 people found this review helpful

  1 of 1 people found this review helpful

  Was this helpful to you?

  Thanks for your feedback!

  Report as inappropriate

  Heerlijk verslavend

  Wil je dit boek lezen, begin dan in deel 1 dan ben ne verkocht. Het is ontzettnd meeslepend, je wordt verliefd op de hoofdpersonen en waant je nagenoeg 'live' in de tijd. Humoristisch, soms ietwat dingen herhalend (grapjes) maar ik ken geen serie die beter is.

(22)

You can read this item using any of the following Kobo apps and devices:

 • DESKTOP
 • eREADERS
 • TABLETS
 • IOS
 • ANDROID
 • BLACKBERRY
 • WINDOWS