More titles to consider

Shopping Cart

You're getting the VIP treatment!

With the purchase of Kobo VIP Membership, you're getting 10% off and 2x Kobo Super Points on eligible items.

Item(s) unavailable for purchase
Please review your cart. You can remove the unavailable item(s) now or we'll automatically remove it at Checkout.
itemsitem
Ratings and Reviews (6 43 star ratings
6 reviews
)

Overall rating

4.4 out of 5
43
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Stars
28 10 2 1 2

Share your thoughts

You've already shared your review for this item. Thanks!

We are currently reviewing your submission. Thanks!

Complete your review

All Reviews

 • 9 person found this review helpful

  9 people found this review helpful

  9 of 9 people found this review helpful

  Thanks for your feedback!

  niets is wat het lijkt

  Deel 4 uit de Blingg-serie van Miranda Hillers, is weer een geweldige uitbreiding op de huidige verhaallijn. Dit verhaal gaat om Zoë, die al een lange tijd een relatie met Brian heeft, maar zich hier steeds minder in gewaardeerd voelt als vriendin zijnde. Het lijkt alsof hij haar steeds meer negeert en elke poging tot een liefdevolle aanraking wordt vermeden vanaf zijn kant, toch blijft ze van hem houden. Hij is ook een beetje haar houvast al die tijd geweest, omdat toen het thuis onhoudbaar werd voor haar, door o.a. haar vader die haar kleineert vanwege een voorval uit het verleden, zij al snel bij hem introk. Zoë heeft weinig zelfvertrouwen en werd vroeg gepest vanwege haar rode haar, maar in de ogen van anderen is dit juist haar aantrekkingskracht. Dit blijkt wanneer ze bijna wordt aangereden door Dean, die totaal afgeleid is door haar verschijning, op een positieve manier. Dit is het begin van een totale wending in het leven van Zoë. Ze heeft moeite met anderen vertrouwen en haar gevoelens die ze nog steeds voor Brian heeft, lijken een gelukkiger liefdesleven in de weg staan. Maar door iemand van wie ze het, het minst verwacht wordt haar leven op z’n kop gezet. Ze zoekt onbewust toch steun bij Dean en begint hem te vertrouwen, maar niets is wat het lijkt, zoals de titel van het boek al aangeeft. Maakt ze een goede keuze door Dean te vertrouwen, zal hij de gene zijn die ze nodig heeft om alles weer op de rit te krijgen of zorgt hij juist voor een achtbaan van emoties waar geen eind aan lijkt te komen. Ik heb opnieuw genoten van de schrijfstijl van Miranda Hillers en het nieuwe verhaal in deze Blingg-serie. Je leert nieuwe mensen kennen, maar ook personages uit de vorige boeken komen terug, waardoor je er achter komt hoe hun leven is verder gegaan. Ik vond de schrijfstijl in dit boek wat onrustig, omdat je het verhaal vanuit twee personages las, waardoor ik soms even de draad kwijt was. Maar dit is natuurlijk per persoon verschillend, waar je van houdt. Op de laatste pagina van het boek wordt er een naam van een oude bekende genoemd, die zeker een plekje in mijn hart heeft verovert in de vorige delen. Juist dit laatste zinnetje maakt dat ik echt door wil lezen en wil weten wat er is gebeurt. Het boek heeft eigenlijk een volmaakt einde, maar met verraderlijke cliff-hanger in de laatste zin.
 • 7 person found this review helpful

  7 people found this review helpful

  7 of 8 people found this review helpful

  Thanks for your feedback!

  Aanrader!!!

  Een heerlijk boek, met verrassende wendingen. Een echte aanrader, net als de andere boeken van Miranda Hillers. Kan niet wachten op het vervolg!
 • 3 person found this review helpful

  3 people found this review helpful

  3 of 3 people found this review helpful

  Thanks for your feedback!

  Rollercoaster

  Ik heb zo meegeleefd met Zoë. Ze maakt heel wat mee. Prachtig verhaal. Ik heb flink gebuikt om sommige situaties. Knap van Miranda Hillers dat ze dat bij mij kan laten gebeuren.
 • 2 person found this review helpful

  2 people found this review helpful

  2 of 3 people found this review helpful

  Thanks for your feedback!

  Heerlijke aanrader

  Wederom een heerlijk verhaal. Ik denk dat veel vrouwen zich in de onzekerheden van Zoë kunnen herkennen, al dan niet om eigen redenen. Dat maakt dat je al meteen wil lezen hoe het met haar verdergaat. En dan haar situatie met Brian en haar familie niet te vergeten, spanningen ten top. De hoofdstukken met/vanuit Dean, ook erg leuk...leuk om vanuit 2 denkwijzes te kunnen lezen. Ik ga verder niet teveel op de details in...maar geweldige wendingen, en wat een cliffhanger! Doorschrijven Miranda! 😉
 • 0 person found this review helpful

  0 people found this review helpful

  0 of 0 people found this review helpful

  Thanks for your feedback!

  Niets is wat het lijkt

  Hi, leuk boek leersaam ook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!£<
43

You can read this item using any of the following Kobo apps and devices:

 • DESKTOP
 • eREADERS
 • TABLETS
 • IOS
 • ANDROID
 • WINDOWS