More titles to consider

Shopping Cart

You're getting the VIP treatment!

With the purchase of Kobo VIP Membership, you're getting 10% off and 2x Kobo Super Points on eligible items.

Item(s) unavailable for purchase
Please review your cart. You can remove the unavailable item(s) now or we'll automatically remove it at Checkout.
itemsitem
Ratings and Reviews (16 241 star ratings
16 reviews
)

Overall rating

4.1 out of 5
241
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Stars
98 95 30 13 5

Share your thoughts

You've already shared your review for this item. Thanks!

We are currently reviewing your submission. Thanks!

Complete your review

All Reviews

 • 21 person found this review helpful

  21 people found this review helpful

  21 of 23 people found this review helpful

  Thanks for your feedback!

  Wauw

  Ik heb dit boek als mijn eerste ebook gekocht en zojuist uitgelezen en dat aan een stuk door. Het eerste wat mij is opgevallen is dat het lijkt alsof een vriendin of kennis een verhaal vertelt aan mij. Vlot, makkelijk en heel eerlijk geschreven. Bovendien vind ik haar ook niet gek of maf. Nee, echt niet al vertelt ze dat spullen een ziel hebben, door ze weg te doen of zelfs te verbranden komt die energie toch weer bij jou terecht of bij een ander misschien. Je hoeft immers niet bang te wezen voor de toekomst of het verleden niet te behandelen met al te veel heimwee. Die spullen die je echt nodig hebt, die je dus blij maken, geluk geven moeten er enkel zijn want die beïnvloeden het moment waar je nu staat, waar je voor kiest, je gezondheid en zelfs het laten uitkomen van onze dromen en wensen. Spullen vertellen ons heel veel en zijn er niet zomaar gekomen, het lot heeft ze samen gebracht en dat is ook best als je maar beseft dat ze hun dienst bewezen hebben en ook mogen gaan. Ja nu dwaal ik een beetje af maar het is ook zo veel moois wat deze mevrouw heeft ontdekt. Praktische oplossingen maar ook diepgaande levenslessen of openbaringen waar je zelf nooit op gekomen zou zijn misschien. Het gekke vind ik dat het meer is dan even 20 vuilniszakken weg te gooien. Deze methode is haast een manier van leven dat ik zeker ga uitvoeren en wie weet wat het in mijn leven teweeg zal brengen. Dank u mooi ebook en aan de schrijfster mijn complimenten. Mooi!
 • 17 person found this review helpful

  17 people found this review helpful

  17 of 18 people found this review helpful

  Thanks for your feedback!

  Gaan je handen van jeuken

  Dit boek was zo geweldig. Tijdens het lezen gingen mijn handen jeuken om te beginnen met opruimen. Ik vond mezelf niet zo'n verzamelaar maar intussen heb ik 14 (!) zakken met kleding weg gebracht en intussen blijven wij op en neer naar de stort/kringloopwinkel rijden. En we zijn nog niet klaar! Maar elke keer voelt dat zo goed! Alsof je je van onnodige ballast ontdoet.en eigenlijk is dat ook zo. Lees dit boek!
 • 3 person found this review helpful

  3 people found this review helpful

  3 of 4 people found this review helpful

  Thanks for your feedback!

  Super

  Het huis waar ik in woonde had ik een hekel aan. Ik wilde altijd verhuizen. Mn kinderen waren onrustig. We voelden ons niet thuis. Totdat ik dit boek las. Het heeft mn leven veranderd. Ik hou van mn huis. Ik voel me thuis. Mn huis is heerlijk fris, opgeruimt,warm.
 • 1 person found this review helpful

  1 people found this review helpful

  1 of 1 people found this review helpful

  Thanks for your feedback!

  Levensverandering

  Dit boek heeft mijn leven veranderen. Door Marie Kondo haar visie ben ik op een andere manier naar spullen gaan kijken. Alles waar ik blij van wordt houdt ik in mijn leven. Dit pas ik zowel zakelijk als privé toe.
 • 1 person found this review helpful

  1 people found this review helpful

  1 of 1 people found this review helpful

  Thanks for your feedback!

  Praktische beschrijving hoe je je rommelige levensstijl kunt veranderen

  Ze weet kernachtig te beschrijven waar de valkuilen liggen van onze chaos, uit eigen ervaring en door middel van voorbeelden te benoemen van clienten. Soms wat zweverig, aanstellerig en genant als ze haar huis of spullen nadrukkelijk bedankt. Niet altijd milieubewust om alles zomaar weg te gooien wat overbodig is. Maar het zet je wel aan het denken; dat spullen die we "zomaar" opslaan geen doel hebben, nutteloze ruimte innemen en zorgen dat de orde snel weer ver te zoeken is...
241

You can read this item using any of the following Kobo apps and devices:

 • DESKTOP
 • eREADERS
 • TABLETS
 • IOS
 • ANDROID
 • BLACKBERRY
 • WINDOWS