More titles to consider

Shopping Cart

You're getting the VIP treatment!

With the purchase of Kobo VIP Membership, you're getting 10% off and 2x Kobo Super Points on eligible items.

Item(s) unavailable for purchase
Please review your cart. You can remove the unavailable item(s) now or we'll automatically remove it at Checkout.
itemsitem
Ratings and Reviews (10 71 star ratings
10 reviews
)

Overall rating

4.3 out of 5
71
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Stars
37 23 6 2 3

Share your thoughts

You've already shared your review for this item. Thanks!

We are currently reviewing your submission. Thanks!

Complete your review

All Reviews

 • 11 person found this review helpful

  11 people found this review helpful

  11 of 11 people found this review helpful

  Thanks for your feedback!

  aanrader!

  Dex is het eerste deel uit de vierdelige WWW serie. Samen met Kai, Liam en Collin voetbalt hij bij de club ‘’Wij willen winnen’’. Naast voetbal delen ze nog meer met elkaar, namelijk een huis. Dex trekt in bij zijn beste vriend Kai, die een echt feestbeest is en waar in het huis regelmatig feestjes gehouden worden en meiden in grote hoeveelheden aanwezig zijn. Tijdens een onverwacht en eigenlijk ongelukkig moment ontmoet Dex een mooie meid, die veel bij hem losmaakt. Hij noemt haar Bleu eyes vanwege haar mooie ogen. Na nog een aantal niet geplande ontmoetingen leren ze elkaar steeds beter kennen, maar ze komen beide uit een heel ander milieu. Dex ziet er niet uit als het lieverdje van de klas in zijn zwarte versleten kleding, met piercings in. Terwijl Mila juist in de duurste kleding merken rond loopt en in een dure wijk woont bij haar ouders. Dex voelt aan dat hij haar nooit kan geven wat zij verdient, maar Mila snapt niet waarom hij haar opeens lijkt te negeren. Het hele boek draait grotendeels om het aantrekken en afstoten van elkaar en elkaars ware aard leren kennen. Zolang Dex zijn verleden en eigenlijk ook heden geheim houdt, zal Mila niet begrijpen waarom hij sommige acties van haar afkeurt. Zo vind Mila het heel normaal om ergens wat te gaan drinken buitenshuis, terwijl Dex liever gewoon een moment samen is, zonder dat geld hierbij een rol speelt. Ondanks de onwetendheid, ziet Mila wel wie er diep van binnen in de stoere Dex schuilt en kan ik heel goed begrijpen dat ze om hem gaat geven. Ik zou ook stiekem een beetje verliefd op #sexydexy kunnen worden. Uiteindelijk is het de vraag of Dex zich bloot zal durven geven en hoe Mila met haar perfect uitziende leventje hier mee om zal gaan. Een heerlijke vlot geschreven boek, dat je niet weg kunt leggen met hier en daar wat seksuele uitspattingen die helemaal tot zijn recht komen in het boek. Een echte aanrader!
 • 10 person found this review helpful

  10 people found this review helpful

  10 of 10 people found this review helpful

  Thanks for your feedback!

  Mooie schrijfstijl en Dex is echt #SexyDexy

  Ik heb van Dex enorm genoten. Het is een mooi liefdesverhaal die niet al te voorspelbaar is. Een niet te grote spanningsboog, maar wel veel nieuwsgierigheid vanuit mijn kant. Goed uitgewerkte karakters, vooral Dex en Mila. Ook is het zo geschreven dat je naarmate het boek vordert, je een goed beeld krijgt van de locaties. Door het ik-perspectief kruip je in het karakter en voel je de frustraties en gevoelens van het karakter. Gelukkig gebeurde alles wat ik hoopte dat er zou gebeuren. Bovendien vind ik het zeker ook een hele goede verhaallijn en alles valt netjes op zijn plaats. Een enkel traantje is er ook gevallen, dus met de emotie zit het ook goed.
 • 7 person found this review helpful

  7 people found this review helpful

  7 of 8 people found this review helpful

  Thanks for your feedback!

  Ontspannend boek

  Een boek waar iedereen zich kan in vinden. vlotte schrijfstijl. persoonlijk vond ik dit mooier of de bling series. Is meer mijn stijl. gaat over 2 verschillende werelden die proberen om er samen iets van te maken. zeker de moeite waard
 • 7 person found this review helpful

  7 people found this review helpful

  7 of 8 people found this review helpful

  Thanks for your feedback!

  OMG!

  Ik ga dit boek echt lezen want er zijn super veel positiefe reacties en dat plaatje op de voorkant van het boek Omg super knap. ~5sterretjes verdient dit boek wel~ xxx
 • 3 person found this review helpful

  3 people found this review helpful

  3 of 3 people found this review helpful

  Thanks for your feedback!

  leuk

  Leuk verhaal. Wel een beetje vlorspelbaar en weinig diepgaand. Het blijft wat oppervlakkig. Voor mij hoeft hier geen vervolg op te komen.
71

You can read this item using any of the following Kobo apps and devices:

 • DESKTOP
 • eREADERS
 • TABLETS
 • IOS
 • ANDROID
 • WINDOWS